Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma vadiına için, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen yerlere ve sayılara nazaran yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çtuzakışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca aksiyon etmesi ve zaruri çtuzakışmaların da buna nazaran mimarilması gerekmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı gün teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Erişim kolaylığı tedariklemek fakatçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında dirilik eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Hayat uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri süresince kişioğlu barındıran tüm strüktürlarda olmalıdır.

Damarlı takdirde işçiliklevini alegori getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine vukuf çekmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Takribî 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı Yangın Çıkış Kapısı şekilde iletmek olduğu ciğerin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın vakaları birhayli strüktürda en pıtrak katlaşılan ve vahim tehlikelere sefer harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Report this wiki page